Somág | Gyermek angol – angol gyermekeknek - Angol oktatás és on-line tananyag gyermekeknek

Nyílt nap

Beküldve: november 20th, 2012 | Szerző: | Kategória: Angol ovi | Nyílt nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Idén túl vagyunk az első nyílt napon. Nagyon büszke voltam! Ez az a nap, mikor bejöhetnek a szülők megnézni mire is jutottunk, hogyan töltünk egy napot az oviban.

Eszembe jutott a tavalyi első. (Oh, my God!) Ha Tünde (a főnököm) nem bizonygatja, hogy ez így természetes, minden rendben volt, hát komoly önértékelési problémáim lettek volna. A kicsik anyukájuk ölébe bújtak, jobb esetben nem sírtak, csak nem voltak hajlandóak semmit csinálni. Szegény anyukák próbálták őket visszaterelni, aminek persze sírás lett a vége. Még szerencse, hogy azért a társaság kisebbik fele végigcsinálta, amit kellett, így legalább tudták a többiek is, mit tudhatnak a gyerekeik. És ez így ment fél éven át. De az év végi műsor már jó volt, mindenki elégedetten mehetett nyaralni.

Most pedig (az októberi nyílt napot értem ez alatt) teljesen elolvadtam. Ügyesen, aranyosan, okosan mutatták be, mit tudnak. Kár, hogy nem készült róla felvétel, de terveim között szerepel jelentősebb események rögzítése.

További részletek az óvoda honlapján: www.angolnemetovi.hu


Hozzászólások zárolva.